Konfirmation

Vad sägs om att vakna upp till havsbrus och ta chansen att hoppa i ett augustivarmt hav varje dag? Vi bor och lever på en egen skärgårdsö i Stockholms skärgård under elva dygn. Upplev skärgård och båtliv, gemenskap och glädje, värme och soldränkta klippor. Inspireras och reflektera kring livets stora frågor. Vandra genom tro, hopp och kärlek. Chilla och grilla i solnedgången. Tillsammans firar vi gudstjänster och andakter i vacker natur. Skärgårdsmiljön blir vår scen och vårt redskap både i lektioner och på fritiden. Följ med på en underbar resa som blir till ett minne för livet!

Konfirmation: 17 augusti 2019

Anmälan är stängd, hör av dig till kontaktpersonen.

Startdatum 2018-11-28 0:00
Slutdatum 2019-08-17 0:00
Kostnad 4 000,00kr

Äventyrsgruppen är för dig som gillar utmaningar och spänning, men också för dig som kanske vill söka nya äventyr men inte riktigt har vågat. Tanken är att du ska få en chans att upptäcka nya sidor hos dig själv och få prova på nya saker efter just dina förutsättningar. Vi pratar om tron och livet och det som är viktigt på riktigt. Alla äventyr och aktiviteter beror på plats och väder, men samtliga är utformade för att du på bästa sätt ska få möjlighet att utmana dig själv och växa som människa och vän.

Läger i Åre 12-19 juni. Då bor vi på Hållandsgården och gör flera spännande utflykter till fantastiska naturlandskap. Vi kommer också utmana oss i diverse sporter och aktiviteter.

Efter midsommar har vi hemmavecka i Nacka 24-28 juni. Vi träffas då kl. 10-16.

Konfirmation: 29 juni 2019

Startdatum 2018-11-28 0:00
Slutdatum 2019-06-29 0:00
Kostnad Gratis

Att vara konfirmand i Gotlandsgruppen innebär att du har möjlighet att kombinera din konfirmandperiod med ett roligt läger på Gotland. Ett läger som kommer att erbjuda dig en möjlighet att delta på en inre och yttre resa. En resa där du får ställa frågorna, men också ge svaren, svar som kan ändras under vägen.

Vi är också med, genom, våra sinnen och upptäcker smått som stort, samtalar om vår tro och våra tvivel och finns med i kyrkans liv och gemenskap.

Genom dig själv och dina konfirmandkamrater i gruppen skapar du minnen för livet. Vi börjar med upptakt i december, träffas därefter en gång i månaden fram till juni. Precis i början på sommarlovet åker vi på läger till Gotland.

Anmälan är stängd, hör av dig till kontaktpersonen.

Startdatum 2018-12-09 0:00
Slutdatum 2019-06-23 0:00

Startdatum 2018-12-09 0:00
Slutdatum 2019-06-23 0:00
Kostnad Gratis

Det här alternativet passar dig som vill gå en konfirmationsgrupp under läsåret och samtidigt få en möjlighet att upptäcka en ny del av världen. Resan till Assisi gör vi på påsklovet. Under hösten och våren träffas vi vissa söndagar och får lära känna varandra lite bättre, leka, diskutera, se på film mm. Gillar du att resa, upptäcka andra kulturer och uppleva spännande historiska platser? Följ med till charmiga Assisi, en fantastisk miljö där helgonet Fransiskus levde. I Assisi vandrar vi i det härliga landskapet, njuter av den italienska maten, glassen och våren. Samlingar, lekar och samtal har vi både på vårt vackra klosterboende och ute i Assisis unika historiska miljö.

Konfirmation: Lördag 4 maj 2019

Startdatum 2018-12-26 0:00