Ledare

Kära ledarvänner!

Den 27 augusti startar vi höstterminen med mässa 11.00 i Nacka kyrka. Därefter åker vi buss till Vaxholm. Där kommer du få delta i ett spännande äventyr. Vi avslutar dagen med middag. Vi räknar med att vi är tillbaka i Nacka c:a 20.

Alla nya ledare kommer få ta emot sin ledartröja.

Varmt välkommen med din anmälan!

Startdatum 2017-08-27 11:00
Slutdatum 2017-08-27 19:00
Kostnad Gratis

Vart?
Varje år bjuds alla aktiva ungdomsledare i Nacka församling med på en resa under höstlovet. I år går den till Mallorca i Medelhavet!

Under en veckas tid kommer vi att dela liv och gemenskap tillsammans på denna fantastiska ö. Värdar på plats kommer Svenska kyrkan och prästen Tobias Nellvik att vara som tidigare jobbat i Nacka församling. Vi kommer att börja med att lära känna staden Palma de Mallorca med sin fantastiska katedral och härliga stadsliv, besöka en katolsk församling och förstås Svenska kyrkan på Mallorca. Efter två nätter i staden drar vi oss tillbaka till ett klosterboende mitt på ön i en fantastisk miljö varifrån vi kommer att göra vandringar, utflykter men också ha tid för lugn och eftertanke. Så klart kommer det bli tid för att bada också!

När?
Vi åker tidigt på morgonen lördagen 28/10 och kommer hem fredagen 3/11. Tyvärr behöver vi ta ut en större avgift i år för ledarresan pga dyra flygbiljetter; 2000 kr kostar det att följa med men då ingår allt. Om någon har problem med denna kostnad går det att få hjälp. Alla ska så klart kunna följa med!

Vem får följa med?
Alla som är eller har varit aktiva som ungdomsledare i Nacka församling under det gångna året. Alla som går ut ledarutbildningen i år är också välkomna, under förutsättning att man tar ett ledaruppdrag till hösten.

Sista anmälningsdagen 20 juni!

Anmälan är stängd, hör av dig till kontaktpersonen.

Startdatum 2017-10-28 0:00
Slutdatum 2017-11-03 0:00
Kostnad 2 000,00kr

Vart?

När?

Vem får följa med?

Sista anmälningsdagen 20 juni!

Startdatum 2017-10-28 0:00
Slutdatum 2017-11-03 0:00